Overslaan en naar de inhoud gaan

DENTAID Research Center

DENTAID Research Center is één van de belangrijkste onderzoekscentra op het gebied van mondgezondheid. Een plek waar wetenschap, ervaring en kennis worden omgezet in concrete oplossingen om tegemoet te komen aan de meest actuele behoeftes van mensen.

DENTAID Research Center

Onze passie voor onderzoek

Dentaid heeft een belangrijke positie verworven dankzij het DENTAID Research Center op het gebied van productontwikkeling en innovatie voor mondverzorging.

Het DENTAID Research Center bevindt zich in het hoofdkantoor in Barcelona (Spanje). Benieuwd naar het DENTAID Research Center? Bekijk de video hiernaast. 

Team

Wij kunnen altijd rekenen op zeer getalenteerd personeel en beschikken over geavanceerde faciliteiten, zoals onze Laboratoria voor Orale Microbiologie en Ontwikkeling van Doseringsvormen. Daar voeren wij alle analyses en microbiologische controletechnieken uit en ontwikkelen wij nieuwe producten, waaruit nieuwe werkzame bestanddelen, stabiliteitsonderzoek en proefproducties ontstaan. In onze laboratoria maken wij gebruik van uiterst moderne technieken, waaronder een kunstmatige nabootsing van de situatie in de mond (een model voor biofilmvorming in vitro met mondbacteriën).

Bijdrage

Dankzij deze faciliteiten kunnen wij voortdurend bijdragen aan theoretische en wetenschappelijke kennisvorming. Hierdoor heeft Dentaid in wetenschappelijke kringen een sterke reputatie opgebouwd en is uitgegroeid tot een zeer vooraanstaand bedrijf op het gebied van onderzoek. Wij hebben de beschikking over talrijke wetenschappelijke onderzoeken die op de programma’s staan van de belangrijkste internationale congressen en evenementen.

Wetenschappelijk onderbouwd

DENTAID Research Center wordt daarom beschouwd als een zeer waardevol onderdeel van ons bedrijf, waaruit onze passie voor en betrokkenheid bij het vinden van baanbrekende oplossingen blijkt en waarmee wij de mondgezondheid van mensen daadwerkelijk kunnen verbeteren. De revolutionaire DENTAID Haprepair technology® is een duidelijk bewijs van het ons niet aflatende streven om nieuwe horizonten te blijven verkennen.

Toekomst

Onze inspanningen van vandaag betekenen het succes van morgen. Dat is ons uitgangspunt. De basis van onze innovatie zal ook in de toekomst blijven plaatsvinden in het DENTAID Research Center. Daar begint de innovatie in mondgezondheid.